Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Josefine - 19 mars 2010 12:13


Igår hade jag en mycket lustig kväll med Jennifer. Vi åkte till chalmers för att titta på mitt gamla a&r case som skulle vara med i någon slags tävling om att spela på cortegen på valborg. För det första så hann vi inte att se dom dels för att vi hade blivit uttröttade av de mindre bra banden som spelade innan. Vi såg fem band tror jag och var inte särskilt imponerade överhuvudtaget. Dessutom så hade jennifer en presentation idag på morgonen och hon visste inte vad hon skulle säga än och jag har ju fullt upp med tidningar och exarbetet.

Det som är lustigt är att vi igår träffade oliver och Niklas (pluggis) två kompisar från gymnasiet som vi knappt har sett sen studenten. Sen träffade vi på tre öbor, varav en som Jennifer blev väldigt glad att se att han levde.


Det där med chalmers är galet alltså, det känns som en otroligt stor skola med oootroligt random folk. Såg både det ena och det tredje igår.


Idag blir det att fortsätta leta skivrecensioner och repotage. Ska försöka hitta en kvinna som tydligen är helt omöjlig att få tag på. Skoj!


tata

Ovido - Quiz & Flashcards