Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Josefine - 7 januari 2010 20:02


Den här dagen började med att jag hade sköna känslor över en dag som faktiskt inte skulle gå så segt då jag trodde att jag skulle få träffa maral idag.

Jag vet inte om maral har blivit bortförd av aliens eller vad som egentligen har hänt. Men jag träffade inte henne idag och hon har inte hört av sig på hela dagen. Jag börjar faktiskt bli en aning orolig. Men troligtsvis så sover hon eller nått..

Iallafall så rann väl bägaren över en aning faktiskt. Jag vet inte riktigt men jag har suttit hemma i min pyjamas nästan varje dag och nu och kollat på tv. Mitt rum har varit kliniskt eftersom jag har tagit varje chans jag har haft för att kunna städa det.

Kan bara säga att det hade varit otroligt trevligt att faktiskt få besök någon dag.


Men det får bli en annan dag för som sagt, bägaren rann över idag, och imorgon tar jag första bästa bussen härifrån tillbaka till nyköping.

Jag vet redan nu att jag kommer sakna mamma och julia som ett fån redan imorgon men jag blir otroligt stressad över att sitta här och rulla tummarna, speciellt efter två kanske inte det roligaste besked i världshistorien den här veckan.

Så nu åker jag och återvänder tillbaka till göteborg om sex veckor ungefär.


jag är löjligt duktig på att packa väskor nu. Sex veckors packning i två väskor.  

Ovido - Quiz & Flashcards