Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Josefine - 5 januari 2010 12:13


Ja detta inlägg kommer innehålla funderingar runt vissa grejer som kan kännas onödiga, fast det kanske alla mina inlägg gör.. ahja whatever

 

Som bekant så blev jag av med min telefon på nyår och nu har jag iallafall fått tillbaka mitt simkort (har ingenting med simning att göra, skapade en hel del förvirringar på facebook nämligen) och nu är det så att jag tänkte köpa en ny mobiltelefon. Ärligt talat så gör det här mig jätte förvirrad. När jag var yngre så hade jag stenkoll på alla mobiltelefon, vilka som var bäst och vilka som man verkligen inte skulle ha. Nu sitter jag här som ett annat fån och jämför mobiltelefoner mot varandra, inser ganska snabbt att det alltid är en person som går in och säger att den suger medans det är en som säger att den är den bästa telefonen ever.


Egentligen så är det inte ens nått att fundera på, det är en mobiltelefon for crying out load men jag hade inte planerat att behöva köpa en ny telefon på väldigt länge efter min nya nu och då vill jag inte sitta i england om ett år och tänka "fudge vilken sugig mobiltelefon jag har och varför slängde jag dom pengarna på den telefonen".


Den telefon som väger tyngst nu är faktiskt en nokia e75.

Någon som har ett bättre förslag så är det bara att höra av sig!   

Ovido - Quiz & Flashcards