Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Josefine - 1 januari 2010 12:50


Något trött, något hungrig och en mobil mindre men jag är jätte nöjd med mitt nyår!

Firade med Jenna, vi träffades hos henne runt klockan sju. Sen satt vi och pratade, spelade kort och drack vin till tolvslaget så vi gled ut till kortedala fotbolls plan och tittade på fyrverkerierna tillsammans och öppnade våra små champagneflaskor. Jag drack champagne, jenna sippade mer på sin!

Efter tolvslaget så gick vi först ner till spårvagnen och höll på att bli slagna av en hög tjej som jenna ropade gott nytt år Camilla (vi hörde från hennes namn från hennes kompisar som var med och dom hälsade på oss). Jenna ångra ganska så fort att hon hade ropat det och vi satte oss på spårvagnen för att först upptäcka att jenna hade glömt sin mobil hemma och att jag troligtsvis också hade gjort det. Så vi hoppade av och gick tillbaka, jenna hitta sin mobil och det gjorde inte jag.


En stund senare så har vi tagit oss till Sticky och glider in runt ett och dansar sedan tills stägningsdags! Hur trevligt som helst och väldigt billigt faktiskt.


Höjdpunkter!

* Vi har gått och diskuterat Ida maria - "I like you so much better when you're naked" låten och pratat att vi vill höra den ute också och att det är ovanligt.

Tro inte att den kommer då när vi står där och dansar som tokar! The crowd went wild!

*klockan ca 03.30 går vi till mellanvåningen och hittar ett tomt dansgolv, jag går och önskar the strokes - someday. Lyckas fylla dansgolvet och dansar nöjt till en otroligt pepp låt!


Tack wify för en otroligt fin nyår!    

Ovido - Quiz & Flashcards