Alla inlägg under februari 2010

Av Josefine - 11 februari 2010 08:12


Nu har jag vaknat upp i min säng, min underbara säng. 6 veckor på en soffa (vilken är väldigt skön och jag är väldigt tacksom för att jag har fått sova där) gör inte under för min rygg. Jag brukade vakna som ett litet paket med axlarna alldeles för långt upp och ryggen i nån konstig sliknande form.

Idag mina damer och herre vaknade jag utvilad och glad. Jag är hemma!


Igår var jag och köpte en ny mobil och råkade köpa Kings of leons live dvd från O2 arena i London.

Hur bra som helst och kan verkligen rekomendera till den som är lite smått kär i the Followills sweet music.

Sen att Caleb är en satans gud går väl inte riktigt att hjälpa. Jag gillar det iallafall.


Idag ska jag först till Sticky för ett möte med David inför examensarbete sen ska jag dra vidare till CSN kontoret för att ta ett lite snack om pengar osv osv. Inte att jag är missnöjd utan hur jag ska göra till hösten!

Sen ska jag försöka hinna till biblioteket och se om jag kan hitta en fru eller en kanin där i stan. Man vet aldrig.


Jag älskar att vara hemma i Kungälv/Göteborg.


  

Cheers

Av Josefine - 10 februari 2010 10:29


Nu sitter jag på bussen till Göteborg igen. Vad man kan göra när man sitter på en bussresa som kommer ta 5h och 50 min är:

1. kolla facebook 375 ggr på en timma

2. blogga

3. plugga (man får väldigt mycket gjort faktiskt)

4. kolla film

5.lyssna på musik

6. tänka planera och analysera saker.


Den sjätte punkten är oftast där jag hamnar. Det finns ganska så mycket grejer att gå igenom i huvudet just nu och saker som man nu med internet i knät kan sitta och forska lite om.

Jag har ju någongång nämnt att jag vill tatuera mig igen också att det inte är bra att tatuera en andra tatuering eftersom enligt maja så är man fast sen.

Vad jag däremot inte tycker om är att när man har kommit på en ganska bra plan så visar det sig efter att jag har googlat lite att fröken Amy Winehouse har precis just den tatuering som jag vill ha?

Vad 17 säger det om mig? Dåligt irreterande iallafall.

  


Iofs så kan jag inte påstå att mamma hade blivit så jätte glad  då hon tycker att det bara är "sjöbusar" som har ankare tatuerade, sen vet jag att jenna också muttra när jag pratade om den för ett tag sen.

Men jag tycker att den är fin.

Av Josefine - 9 februari 2010 16:06

Då var sista riktiga terminen gjord.


Nu har jag packat ihop, kan säga att jag har lite ångest. Ska frakta hela fyra väskor hem imorgon, nej jag är inte stark heller kommer bli så sjuuukt svettigt. Jag tänkte köpa mobil imorgon också men vet inte riktigt kanske får ompriotera lite. Speciellt om det inte är någon som kan komma och möta mig.


Ikväll blir det hejdå middag som jag bjuder på som tack för det här året som jag har fått bo hos världens bästa extra familj.


oj gud vilken magont jag fick nu. Usch.


  


Av Josefine - 8 februari 2010 16:50


Har nu nått ett etappmål!

Jag kom in på mitt universitet! www.londonmet.ac.uk/ 

Nu ska jag till Csn kontoret på torsdag och diskutera hur jag ska betala för det. 

Sen blir nästa steg att söka rum på antingen Claredale House eller Sir John Cass som både ligger i Hackney. Känns lagom i pris och fick nu i efterhand reda på att en vän bor där i närheten!


Sen blir det att börja planera inför flytt som kommer isånnafall att hända i augusti!

Jag har några saker som ska vara klart tills dess, bland annat ett körkort!


Idag är en strålande dag och om sju timmar får jag pengar!


åh åh åh det här firar vi med en bra låt!



Av Josefine - 7 februari 2010 21:49


Kära wify! Kolla tiden på mitt inlägg så ser du att jag skrev mitt inlägg på natten när jag hade kommit hem efter att jag hade sett melodifestivalen så får du svar på ena frågan.

Sen ska jag slänga upp bilden på min kimono som du ville se. Inhandlades på lindex, 80 pix för att den var på rea. Fina grejer och utåmordentligt skön. Har bott i den hela dagen!

  


Detta inlägg var riktat till Jennifer aka wify, http://dimeadozen.blogg.se/ . Jag har inte börjat med att göra någon slags modeblogg.

Av Josefine - 7 februari 2010 13:56

Idag efterlyser jag en låt. Maximo Park - Shiver.

Jag har letat som en toka, finns inte på spotify, hittar inte nått album, hittar på youtube!


Så om det är någon som faktiskt vet vart den finns, snälla säg till!


Av Josefine - 7 februari 2010 01:48


För er som följer min blogg så har ni nog noterat en liten ändring. Ja jag fick ryck på mina gamla färger och vill ha nått lite mer upplyftande, hade rosa först men tyckte att det skärde sig mot min bild. Hittade ingen bättre bild just nu så då gjorde jag det till en mer korall/orange färgade nyans. Mycket bättre om ni frågar mig!

 

Idag bestämde jag mig för att ta på mig mina lite väl sönderslittna och kanske inte det bästa valet av skor eftersom dom inte är snövänliga, mina converse alltså, och traska upp till biblioteket.

Ja jag är faktiskt en av de människor som trivs på bibliotek, jag får någon konstig mysig feeling när jag går runt där.

Det var helt tyst och folk stod och letade böcker. Det enda man hörde var mina gummisulor mot det blanka golvet som gav av ett lätt gnällande ljud.

Eftersom jag har tappat mitt leg så fick jag inte låna nått men mitt pass är tydligen påväg och då ska det upp och fixas lånekort.

Är då tjejen med lånekort i 4 olika städer. Känns väldigt bra.


En annan sak som var fin idag var att jag köpte en kimono! En sån där fin siden morgonrock som jag ska glida runt i. Den är hur fin som helst och jag känner mig väldigt fancy när jag står där och borstar mina tänder. Är så nöjd så jag kanske kan dra mig till att lägga upp ett kort men bara kanske!


Jag tänker inte lägga någon tid att tänka över dagens melodifestal, men en sak tänker jag skriva. Tack kära Salems mamma  och pappa att ni fixade fram Salem Al Fakir för resten av bidragen idag kan vara det pinsammaste och värsta på länge! usch.


tata

Av Josefine - 5 februari 2010 16:36


Att lyssna på Melissa Horn samtidigt som man ska försöka vara lite effektiv och laga mat kan nog verkligen inte vara nått som jag kan rekomendera. Jag ska skulle göra bacon och makaroner (jag vet, jag vet) resultat blev ett par ordentligt chrispy bacon och något överkokta mackisar. Men jag kom in i något segt och drömmande tillstånd istället. Tänkte på allt förutom maten: det fina vädret ute, att jag inte riktigt vet vad jag har mitt hjärta någonstans, om  jag verligen gjorde rätt, åh vad jag luktar gott och så vidare. Allting bara snurrade runt i huvudet.

Men maten gick ner iallafall, var grymt hungrig då jag åt frukost jätte tidigt och gick ut på en långpromenad.


Ikväll ska jag iväg och umgås med Helena och Malin. Blir sex and the city boxen med mat och dryck! Super mysigt.


Har jag nämnt att jag har typ två veckor kvar i skolan nu? Alltså allt som allt. Hur galet är inte det ?


Förövrigt så vet ni som känner mig att jag snart har sparat ut mitt hår i typ två år och jag verkligen har hållt mig från att klippa det!


Kolla in det här nu då! Nu börjar det äntligen likna något! Dåligt slitet men det börjar äntligen att bli långt!

  

P.s

http://www.bloglovin.com/blog/1323227/it-aint-over-until-the-fat-lady-sings?claim=pf7t2n6u7z3">

Ovido - Quiz & Flashcards