Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Josefine - 16 februari 2010 09:41

´

Nu på senaste tiden så har jag märkt att det känns nästan som om jag har blivit sneare än vanligt, kan nog ha en hel del med kylan att köra. Man går och spänner sig, sen sover jag konstigt också. Tror att jag har för många kuddar i sängen.

Men det brutala uppvaknandet kom när jag stod på HM för några dagar sen och skulle ta av en klänning som jag hade provat och FASTNAR. Ja jag var två sekunder från att få världens nackspärr och axlarna bara låste sig, allt detta hände när jag stod halvnaken med klänningen vid huvudet ungefär med armarna i nån konstig vinkel.

Paniken började krypa närmre för jag kom vekrligen inte på vad jag skulle göra, skulle jag börja skrika som en toka och vänta på att någon vänlig själ öppnar dörren till provhytten..

Som tur så kom jag, efter mycket lirkande, loss från helvetes snaran och kunde stelare än vanligt stapla ut från provhytten igen.

Nämnde jag att jag snart är 21? Kanske inte så normalt att vara smidig som ett kassaskåp då.


där har vi iallafall den största anledningen varför jag tar upp min yoga igen, idag 11.30 ska jag ha mitt första pass, sen är det ett på torsdag och sen är det någon ki balans på fredag.


Hejdå kylskåp hejhej smidig som en katt.

Ovido - Quiz & Flashcards