Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Josefine - 12 februari 2010 11:10


har precis pratat med Maral, hon är i Kina och håller just nu på att lära sig kinesiska och lite andra saker, för att sen kunna vara lärare där.Jag är inte säker men jag tror att hon ska vara borta i ett halvår.

Det har nu gått ett par veckor och jag saknar henne jätte mycket.

" Three cheers for ugly people" och arga drömmar var dagens samtalsämne och det är inte första gången som ett samtal spårar ut med henne. Som sagt, jag saknar Maral.


Idag ska jag ringa csn, hämtade en massa blanketter  igår som jag måste få lite hjälp med, tydligen så sitter det inte folk som kan utlandsstudier på göteborgskontoret. Mycket konstigt anser jag men jaja inte mycket att göra.

Sen ska jag försöka plugga lite, har satt mig i köket för att få nånting gjort och det började faktiskt bra men sen så tröttnade jag.

Ska också försöka boka två band tills nästa lördag, så satans drygt så det finns ju inte.

Ska vara arrangör nästa lördag men just nu ser det inte särskilt ljust ut om jag ska vara ärlig. Får se hur jag gör, ska till meeths imorgon så då kan jag prata med min mentor.


Funderar på att åka in till Göteborg en sväng, ta en promenad i haga eller någonting. Här kan jag ju inte sitta hela dagen.. eller?



Ovido - Quiz & Flashcards