Alla inlägg under september 2009

Av Josefine - 11 september 2009 15:29



fredag fredag fredag fredag fredag


Och jag har inget att göra


Men det löser sig alltid.

Av Josefine - 10 september 2009 09:12


Idag är det retorikdags, vi ska ha ett argumenterande tal. Jag kan inte helhjärtat säga att jag ser fram emot detta. Men men det är viktigt att man är duktig på sånt här så då gäller det att ta åt sig och förbättra!


Igår var en mycket trevlig dag. Kom till nyköping, fikade med maja och mamma Krull. Gick och satte mig i kafeterian och hade kaffestissningar så kunde ändå inte koncentrera mig på att plugga. Dumt nog. Så gick hem till Annie la av mina saker. Gick till  öob köpte nödvändiga prylar (lunchbox, tandkräm, tvättmedel osv) gick tillbaka till Annie, provade tandkrämen. Mycket skum sak. Satte mig i Annies säng blev sugen på pizza. Gick och åt Pizza. Blev mätt. Tog en promenade med Annie runt hamnen och tillbaka. Gick till OT och sa hej till kossan och björn. Gick hem till Annie, hämta mina saker. Gick till brunnsgatan och såg på idol med Ida. Somnade.


Informationsrikt blogginlägg om nått!

Av Josefine - 9 september 2009 11:51


Vad roligt att nu när man loggar in och ska skriva ner ett litet inlägg så har dom ändrat på allt. Kan bli bra det här men så många konstiga tillägg ? Varför göra mig förvirrad liksom haha


Nu sitter jag på tåget till Nyköping. Har insett att jag har lite plugg att ta upp igen, om jag inte vill drunkna i stress sen. Annars så mår jag bra. Mitt halva hjärta har nu fyllts med annan kärlek och det går helt och hållet till familj och vänner. Dessutom så har jag löst bostad hos världens bästa Ida på världens bästa brunnsgatan 62 ! 3 min till skolan är inte helt tokigt måste jag säga.


Den här helgen har minst sagt varit händelsefull, har umgåtts med vänner och familj till det yttersta och startat en ny tradition med mysbelysning, te och doftljus. Som iofs slutade igår om jag inte inför det hos Ida idag.

Har drygt 4 veckor kvar i lilla nypan och sen tillbaka till Götlaborg igen. Och om man tänker på hur det har varit fram tills nu så kommer det gå fort och vara hyffsat händelserikt.


Idag fick jag ett nytt jobb, jag ska agera hjärna till Annie. Ska bli mycket intressant. <3

Av Josefine - 7 september 2009 10:56


Galet bra att jag får en extra dag hemma! Vila ut och äta upp sig till max!

De här dagarna ska jag vara hemma och fixa idag och sen åka och hänga med Fannie, och imorgon blir det en sjuk shoppingtur i Göteborg med världens bästa pippifågel aka Stilarn aka Sandra :)


ÅH vad glad jag blev nu!

Av Josefine - 6 september 2009 17:39


Först och främst så vill jag tacka Karin för att hon hade lagt upp en låt med ensamhushåll på sin blogg. Sjukt bra var dom och är det perfekt botemedlet mot sega dagar som idag!


Igår var jätte trevligt. En liten besvikelse i början men det gick över sen då jag och fannie nästla oss in på Trädgårn och dansa resten av natten / morgonen. Sen träffa vi på lite kändisfolk som styrde på efterfest och det resulterade i att sitta och umgås hela natten och vara hemma vid halv nio imorse.


Så idag är jag jätte seg men det är helt klart värt det!

yum

Av Josefine - 4 september 2009 20:53


Idag fixade jag praktikplats! Ser så sjukt mycket fram emot min praktikperiod nu så det finns ju inte.


Nu ligger jag i min säng hemma i Kungälv och kan väl säga att jag ångrar lite att jag dissade Fannie och Tina, men idag var min säng väldigt skön och sen kom Julia in och tände mina ljus och reglerade så att jag fick mysbelysning och då var det kört. Funderar även på att ta fram min bok ur väskan och verkligen mysa till det.


Idag.. alltså ibland så önskar man att man hade kunnat ta bort tankeverksamheten och bara vara dum ett tag.

Av Josefine - 3 september 2009 22:59


Idag otroligt spontant åkte jag hem. Det känns jätte bra då jag känner att jag fick sån fruktansvärd hemlängtan det sista. Jag tycker sjukt mycket om mina kompisar i nypan och hade aldrig fixat det utan dom. Men.. efter en liten förändring så blir det ibland att man känner sig väldigt ensam. Hjärtat är van att ha nått där men det är borta och det där andra hemmet finns inte riktigt längre. Det går nog över snart när jag har vant mig.


Annars så har jag en fullspäckad helg med arbetsmöte och praktikintervju imorgon plus att jag ska träffa allt möjligt folk. Lördag blir det autgang (?) med Jennifer och the english dudes. Sen resten vet jag inte riktigt men hinner jag få pengar innan jag åker så blir det en ordentlig shopping tur, kan jag ju säga.


nu ska jag sova i mina sköna och mjuka säng.

Av Josefine - 2 september 2009 17:21


Snurrig tisdag igår.. minst sagt.


Planerar att åka hem till helgen, beror helt på pengar och vind !


jag har inte då mycket mer att säga idag.


ciao

Ovido - Quiz & Flashcards