Alla inlägg under oktober 2009

Av Josefine - 15 oktober 2009 19:33


You are the only exception.


Nej nu får jag ta och skärpa mig eller så får jag helt enkelt byta bransch. För det funkar inte att jag går och känner så här efter varje band jag träffar eller efter varje människa med två trumstockar i var hand.

Denna gången är det extremt också. Jag kan verkligen inte sluta tänka på det.

Shake it off

Ja igår var så otrooooligt trevlig och rolig. Träffade sköna norrmän, två japaner och en londonbo. Blev så mycket engelska att jag tänkte på engelska sen när jag åkte därifrån. Tror även att jag drömde på engelska, men det kan ha flera anledningar till varför jag gjorde det. herher.


Äsch imorgon är det fredag med banditfest. Ny dag nya band och nytt folk .

Av Josefine - 14 oktober 2009 10:34


pga dunderförkylning, feber, häng i Göteborg och andra tidsfördriv så var det ett tag sedan jag bloggade nu.


Idag gick jag till vårdcentralen (igen för igår hade dom inte tid) och betalade 100 kr för att en man skulle klappa på min hals och sen skicka ner en pinne i halsen och snurra runt. Sen låta mig vänta i 10 min och ropa in mig igen och säga : nehe du inga bakterier, du har nått halsvirus och det går bort snart ha en bra dag hejdå.

Jag svor lite för mig själv när jag gick hem för det kändes ungefär som att ha förlorat en fotbollsmatch. I två veckors tid har jag varit svag med feber och fruktansvärd halsont som har kommit och gått. Ändå då så vill dom säga att jag ska vänta ut skiten. Jag vill ha nått som gör att det går bort nu eller så att man iallafall känner att man bekämpar skiten. USCH


Nu är det iallafall fyra dagar kvar på denna vecka.

Idag är det klubb centurion på nedre scenen och Electric Eel Shock på top floor.

Imorgon är det Eldrupeed på klubbtotal

På fredag är det banditfest och det ska bli riktigt roligt! Om jag är sjuk då vet jag inte vad jag gör.

Till sist. På lördag är det Middlesex och The kick och sen har jag helg igen.

Eller iallafall en ledig söndag.


Jag var och hälsade på Meeths i måndags också. Var jätte trevligt att träffa dom igen och erbjöd min tjänst som kock så igår stod jag och lagade åtta vegetariska lasagner. Det är skönt att göra sånt när man märker att det verkligen uppskattas.


Josefine tipsar om Melissa Horns nya album ! tack maja.

http://open.spotify.com/album/1YecbRHvwtF6mu08slHB31


Av Josefine - 11 oktober 2009 12:21


Igår var otroligt roligt! Jag var artistansvarig för båda scenerna med tre band. Jag hade att göra från 19.00 till 00.30 då jag sluta och det är precis sånt här som är roligt! Springa och handla till loger, ta hand om band se till att dom får middag, få ihop det med gästlistor och fortfarande hålla koll på att ha roligt. Åh vad jag trivs på min LIA plats. Nu börjar jag komma in i det också med alla som jobbar där. Dom har börjat förstå vem den där blonda tjejen är.


Idag ska jag följa med Maja in till stan och se om hon kan hitta någon bra jacka för hon fryser haha. Så vi ska se om vi hittar nått bra till fröken.


Förövrigt

www.myspace.com/elefantonline

www.myspace.com/jonnaleemusic


Check em out !

Av Josefine - 10 oktober 2009 14:48


Då var det lördag. En vecka har gått och sju återstår.


Igår var jag på Oktoberfest med Fannie, Jenna och Tiny. Tysk gladporr, tysk schlager, "tyska" servitörer i lederhausen (?). Var riktigt roligt och hade en jätte rolig kväll även fast jag var trött som ett djur.


Träffade Maja en sväng igår också och fikade. Det är trevligt att ha henne i närheten nu också. Annars hade det nog blivit väldigt tomt.


Ikväll blir det att vara artistansvarig för Jonna Lee och Hearts of black Science. Pepp pepp



Av Josefine - 8 oktober 2009 13:33


Igår var det MITTWOCH premiär. John ME var läskigt bra. Rysningar enda ner på hälarna. Så sjöng han lite av into the night. Inte dålig nostalgi på den låten alltså.

Annars så var det jätte roligt att träffa folket, vi åt middag på Olearys och drack öl / vin. Har verkligen saknat den där gemenskapen som man hade i ettan eller aa delar av ettan. Eller ja men dom gångerna då vi hade den gemenskapen.

Sen att morgonen började otroligt trevligt går ju inte att klaga på heller. Gick även en sväng förbi min extra mamma och drack lite kaffe och umgicks. Helt sjukt att man kan få hemlängtan till sitt extrahem när jag nu äntligen är hemma i min vaniljluktande stad.


1800 befinner jag mig på Sticky Fingers och är artistvärd åt The Percivals som spelar på Klubb Total idag. Ska bli roligt så länge som jag blir pigg tills dess. Och jag tror att jag har sträckt höften ? Kan man göra det ? Jag haltade iallafall hela vägen bort till tåget idag och var rädd att jag skulle missa det.


Nu blir det att höja musiken och försöka sova lite. Har 1½ timma kvar ungefär tills jag är hemma.


Av Josefine - 7 oktober 2009 11:04


Idag 14.42 sätter jag mig på tåget och tutar upp till Nyköping igen. Haha roligt att åka dit upp nu igen när jag precis har kommit därifrån. Men det är nice!

Jag tycker att det ska bli otroligt roligt att se vad 09orna har lyckats med faktiskt. Roligt om dom har lyckats att fixa dit mer besökare än vad vi lyckades med. Fast ska egentligen inte heller jämföra för det är lite olika regler för det där.


Igår var jag med Maral.. . Vi har nog dom sjukaste konversationerna ever. Alltså inte sjuka som i nasty utan helt vrickade. Maral jag har glömt av vad han hette?! Spendler ? Splendler ? Anywho. Man kan verkligen säga att våra konversationer inte har ändrats sen vi träffades första gången och det var på fritids och det var om att det fanns en vampyr i källaren och hur man skakade på rumpan bäst m.m  

Jag hade riktigt roligt igår, skulle shoppa men det blev inget med det. Men nöjd är jag ändå.


Ne nu ska jag försöka ringa Sandra igen.

Av Josefine - 6 oktober 2009 10:49

There is nothing special about me, I am just a little star.
If it seems like I'm shining, it's probably a reflection of something you already are.
I may not be the brightest nor am I the last one you’ll see
but as long as you notice, that’s just fine with me.

Av Josefine - 5 oktober 2009 19:01


Dag ett gick jätte bra. Jag bullade upp med förkylningstabletter,halstabletter och ipren. Nu när jag är hemma och allt har avtagit så börjar tröttheten komma och förkylningen börjar tjocka till i huvudet igen. Men det känns som om allt går åt rätt håll.

På onsdag är det MITTWOCH och jag åker tillbaka till Nypan en liten stund. Ska bli jätte roligt att se lite klassisar igen. Tråkigt hur mycket man faktiskt saknar folk.


Annars så känns allt jätte bra förutom en tomhet som känns. Vet inte riktigt hur jag ska fylla det men jag tror att jag vet vad som håller på att försvinna. Så är det bara.

Ovido - Quiz & Flashcards