Alla inlägg under november 2009

Av Josefine - 22 november 2009 21:15


Sista veckan innan jag åker tillbaka till Nyköping. Det är regnigt och blött. Så jag kryper lite längre ner under täcket och somnar till tvn.

Av Josefine - 21 november 2009 14:13


En sak som jag blir otroligt glad av är att veta att människor faktiskt tänker på mig. Ett spontant mail eller sms eller nått liknande kan vara nått av det bästa att få. Det värmer.



Igår var det Dead Prez, vilket var otroligt stressande. På alla sätt och vis.

Idag blir det Deportees, blir nog väldigt mycket folk.


Näst sista lördagen idag.

Av Josefine - 20 november 2009 13:32


Oh yeah I did!


Gårdagen var minst sagt intressant och haha väldigt trevligt faktiskt. Haha helt sjukt vad jag faktiskt råkar ut för.


Vi var och såg The Teenagers på Parken, otroligt bra spelningen faktiskt. Efter spelningen så råkade vi hamna på efterfest med bandet som slutade i ett sent strosande runt omkring i Göteborg och inte i säng förrens nånstans på morgonen. Mycket trevligt faktiskt.

Imorse var lika trevligt, blev en liten spontanpromenad. Sen sprang jag ihop med en gammal skolkompis som jag inte har träffat på två år.


Sen när jag ligger helt utslagen i sängen så kommer Fannie in, Hon har tagit körkort!! Wiho.


Lyssna!

The Teenagers – Reality Check

Av Josefine - 18 november 2009 19:17

mohahahaha Varsegod maral, som hämd på att jag nu för tiden går och sjunger på bad romance. Tack ska du ha!


just chillin with my homeboy, Rob.


  

Av Josefine - 17 november 2009 23:06





 

 

 

e v e r y  n i g h t  h a s  a   s o u n d t r a c k

Av Josefine - 16 november 2009 15:52



Passion (from the Latin verb patior, meaning to suffer or to endure, also related to compatible) is an emotion applied to a very strong feeling about a person or thing. Passion is an intense emotion compelling feeling, enthusiasm, or desire for something. The term is also often applied to a lively or eager interest in or admiration for a proposal, cause, or activity or love.

Av Josefine - 15 november 2009 15:27


Kan först och främst presentera att jag har fortfarande go träningsvärk i vaderna. Underbart.

Sen kan jag säga att konserten igår var hur bra som helst. Hemliga gästen var Håkan Hellström och han gick ut på scen på extra numret med bandet och när folket väl fatta att det var han så blev det hysteri. På två sekunder blev det proppfullt längst framme vid scenen. Var jätte roligt att se faktiskt.


Är lite trött idag men det är ändå inte så farligt, ska träffa maja sen för att ta en söndagsfika. Får passa på nu när man kan, för nyköpings caféer har inte öppet så länge på söndagar, om dom ens har öppet på söndagar? Jo men det har dom nog.


Annars nytt? Hm min crush är nog så gott som över, nu vet jag inte riktigt om jag ska skratta eller gråta åt situationen. Jag känner mig ganska så lurad och jag var mer lättflirtad än vad jag trodde. Men det kommer nytt nu, jag har ju definitivt lärt mig nått av det här iallafall kan jag säga!

 

boys lie pok'em in the eye. boys are stupid, throw rocks at them.


Av Josefine - 14 november 2009 13:34


Igår var det The Haunted och Bibleblack på Sticky. Det var nog den mest krävande spelningen hitills, seriöst att få bort tjejer som ville ta på Hassles hår var ingenting jämför med det här.

Jag fick vara tysk på alla sätt och vis. Ropa ut saker som "NEJ! du får inte gå med ölen i trapphuset" "NEJ du får inte gå upp i logen utan bandpass. NEIN NEIN NEIN. Helt otroligt att jag kan vara så tysk faktiskt. Dessutom så fick jag springa upp och ner som en liten... blå (?) för trapporna igår så idag sitter jag med världens träningsvärk i vaderna.


Idag är fullt upp också. Först Meeths och assistera Roger med att ta hand om sju band, sen vidare till Sticky Fingers för att ta hand om Mattias Hellber & The White Moose + hemliga gäster. Satan i min lilla låda vilken konsert det kommer bli idag. En hel del celibriteter som står på listan också. Kul kul!


Förövrigt. Två veckor till Nypan idag. Ska bli skönt med lite "semester"!


Tata

Ovido - Quiz & Flashcards