Alla inlägg under augusti 2009

Av Josefine - 21 augusti 2009 14:15

Tillbaka från en dag i skolan, idag hade vi en föreläsning med Peter Lundblad, ni vet "ta mig till havet" mannen. Det var en jätte bra föreläsning och tyckte att den var väldigt intressant.

Känns väldigt skönt att vara tillbaka på utbildning och att börja komma igång igen.

Lian är fortfarande inte fixad.. Får väl ta tag i det snarast för så här kan det ju inte fortsätta faktiskt. Har ett ställe som faktiskt är lite intressant men får se vart vi hamnar till slut.


Annars så är det typ en festival med adiam dymott idag , ska bli nice att springa ner och kolla på även fast det ska bli regn!


xoxo

Av Josefine - 20 augusti 2009 18:36


Nu är jag tillbaka i Nyköping, närmare bestämt Brandkärr faktiskt. Riktigt trevligt att vara tillbaka och det invigdes med en ordentlig vinkväll med kära vänner.

Sen var det återträff med klassen idag, blev ett väldigt lång heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej och massa leenden när folk klev in i klassrummet.

Idag ska vi iväg till Lisa och kolla på skräckfilm. Jag blir alltid sjukt rädd så vet inte om jag gillar det här egentligen haha men det fixar sig sen. Delar ändå säng med Karin.

Vi bor tillsammans med Ida och Harry i Hotell Harry, mysigt värre !

Av Josefine - 18 augusti 2009 18:50

Imorgon vid den här tiden så är jag i Nyköping. Och ja, jag får väl erkänna nu. Jag ser jätte mycket fram emot det!


Ska bo hos Ida med henne och Karin (och harry förstås) och det ska bli jätte trevligt. Ska bli jätte trevligt att träffa alla andra också!


Men idag ska jag vara med Bunnie och kanske andra och ha en trevlig kväll.


Annars har det inte hänt nått speciellt. Har tvättat och packat och städat sen klockan åtta imorse. Inte det roligaste. Men det var nödvändigt!


Nästa gång jag skriver befinner jag mig i en annan del av Sverige!


tjuhu

Av Josefine - 16 augusti 2009 13:24


Way out west 09 var så sjukt trevligt. Träffade massa trevligt folk, fick inte göra det som jag hade tänkt men fick göra roligare saker istället.

Pynta backstage / vara dekorationsansvarig assistent ? Hur stor är sannoliken att det som man har pysslat med hela hösten ska dyka upp igen då haha. Sen igår åkte jag runt och köpte grejer till artister. En lunchbox och tändare till Lily Allen bl.a haha


Sen var det dags för fannies överraskningsfest. Sjukt roligt och sjukt lyckat blev det! Hon förstod ingenting alls tills alla började sjunga i rummet brevid. Så det har varit en jätte trevlig helg.


Fast det tar emot att säga det lite så känner jag att jag faktiskt vill sätta igång med utbildningen igen. Ska bli skönt att få lite rutiner och lite pengar igen, även fast man inte har über mycket över men det känns ändå skönt.


Tur att det händer på torsdag!


Puss och kram

Av Josefine - 14 augusti 2009 12:25


Idag är premiärdagen, Way out west festival (och när jag tänker på hur det uttalas så tänker jag på hur hon i Glasvegas säger det på spotify.. så att ni vet)

Jag är faktiskt riktigt taggad och det ska bli jätte roligt! Enda som är är att jag har FETASTE träningsvärken i vaderna och resten av kroppen. Jag vet inte hur mycket jag gick igår. Men skulle möta Karin igår och kan mycket stolt säga att jag ledde dom från järntorget (tänk på att karin har varit i gbg typ 2 ggr innan) till kungsgatan där jag så duktigt mötte upp dom efter att ha mer eller mindre sprungit från valand. Detta gör att min träningsvärk från lindyhopen inte blev mycket bättre.. Men det var riktigt roligt att träffa världens bästa karin igen och ska nog träffa dom idag igen !


Men som sagt hoppas att dom har en stol där för annars kommer jag nog kollapsa i nån artist famn.. Av olycka eller ren tillfällighet är en annan sak hehe moha


"Det här skrev jag för din telefonsvarare.
Jag har inte lång tid på mig, max fyra minuter kvar.
Tar det mer än så kan du väl snälla ringa upp, så jag kan fortsätta berätta allt som jag har glömt.

Jag blir sentimental så fort som det blir morgon eller natt.
Någon har stulit mitt hjärta, ersätt det med en attrapp - en mekanisk bomb som tickar, hysteriskt mycket.
Det här är ingen kärleksdikt. Jag vet vad ni tycker om det. "

Navid modiri - telefonsvararen. <3

Av Josefine - 13 augusti 2009 10:17


Igår fick jag den mest oväntade hälsning från en vän som jag träffar lite då och då. "Hej Josefine, jag hörde att du har blivit singel" jahaja så var ordet ute.


Jag har nu inte uppdaterat den här bloggen på en vecka, det har varit en sjukt omtumlande vecka. Världens bästa bunnie har nu blivit 18 år. Det som hon har väntat på sen vi fyllde 18 haha. Kulturkalset har börjat, vilket är mycket trevligt med folk i stan. Karin kommer till Göteborg idag! Way out west börjar imorgon! Och igår var riktigt roligt. Jag, Sandra och Fannie var och provade på lindyhop och det var så sjuukt roligt! Jag ska se om det finns några sånna kurser i nyköping nu för hösten och se om någon vill joina för det var verkligen jätte roligt!


Idag ska jag iväg och hämta mitt armband och tshirt för way out west och sen även hänga lite med Karin. Sjukt nice!

Av Josefine - 9 augusti 2009 16:18



Idag finns det ett album som kommer lyssnas sönder på

Foo fighters - skin and bones album.



Spotify räddar liv

Av Josefine - 8 augusti 2009 21:51

Har haft tre sjukt trevliga dagar. Det var mycket lyckat med minigolf, kubb,grillning,sena nätter, förfest i Klippan, vidare till tivoli i Helsingborg, fylleslag, bakis morgon, nya blåmärken.


Och världens fyllehistoria.


På Tivoli så hade dom en bartender som var lite konstigt, köpte man en runda till olika folk, detta resulterade i att  det växlades körkort, legg och pass i all hast. Ren tur att jag har mitt legg kvar.

Imorse upptäcker Sandra att henne körkort är borta, så vi vänder upp och ner på väskor och kläder men hittar inte nått.

Så nu sitter vi i Skåne utan körkort och får lite lätt panik. Så vi ringer polisen och andra grejer och får höra att vi kan köra utan körkort. Men Sandra spärrar kortet ändå.

Senare när jag ska duscha så tar jag av mig bhn. Och gissa vad som ligger där, jo Sandras körkort.

Det visar sig att jag har sovit med hennes körkort i min bh och har inte märkt nått alls. Och har helt glömt av att jag har lagt det där

hahahaha


Förövrigt. En massa kärlek till Maja som lyser upp en trött Lördag och vi är trött på folk tillsammans! <3

Ovido - Quiz & Flashcards