Alla inlägg under april 2010

Av Josefine - 13 april 2010 18:13

Idag efter en lång dag med diverse möten så kom jag hem och var vrålhungrig. Idag är tisdag och det betyder att mamma och jonas ska iväg och träna = dom äter en lätt måltid för annars så hinner dom inte smälta den så blir det inte bra.


Då i min brist av kreativitet så sprang jag på det här receptet vilket var otroligt gott och gick super snabbt. Vi hade allt förutom  två ingredienser hemma dessutom så gick det ännu fortare




  

Av Josefine - 12 april 2010 18:46

Den här säger precis allt om min dag.


Av Josefine - 11 april 2010 20:15

Hej, åh vad trött jag är.


Känner att jag ligger lite på minus sen i torsdags när det gäller sömn. Men helt klart värt för det har varit en otroligt fin helg.

Fredagen var vart och soligt så då blev det långpromenad runt omkring i Göteborg.

Igår var det Sandras 20 års fest, en fantastiskt trevlig fest med trevliga människor och skön stämning. Kvällen avslutades med dans för hela slanten på Bryggeriet och sen vidare hem till Jennifer. Trevligt

Idag har varit en seg dag på en solig balkong med cola, brago choklad och härlig musik. Sen gick jag och Jennifer på upptäcksfärd i kortedala och hittade hem till Linnea.


Första gången på länge som jag fick sitta och hålla mig vaken på bussen hem, jag är otroligt trött idag.


  

Av Josefine - 10 april 2010 12:38

Idag är det en fin och solig lördag, igår var jag och jennifer runt i stan och gick. Jag tror att vi var ute och gick i drygt två timmar. Otroligt skönt att njuta av det fina aprilvädret!


Ikväll blir det 20 års fest hos sandra knippla (tidigare hennes namn på min telefon) Fast nu bor hon faktiskt inte på knippla längre utan...Någon stans på hisingen som jag inte kan komma på vad det heter! Men det blir nog en ordentlig fest med gamla och nya ansikten. Trevligt trevligt


Innan dess så blir det lite häng i stan med bunnie, måste hinna till systämet också.


Härliga lördag.

Av Josefine - 9 april 2010 20:12

Hello, nu sitter jag i min säng. Har ätit sushi, druckit öl och vin med mamma och jonas.Vet inte riktigt vad som händer idag, jag är sugen på lite kontiki men vi får se om det fina sällskapet aka jennifer kan make up her mind. Eller om det är någon annan som är lite sugen på att komma ut i vårkvällen.


Sen i onsdags så har dagarna bara rullat på, examensarbets genomförandet är gjort. Jag och Karin har utnjyttat göteborgs sköna ölhak, fik, shopping och sol. Hel fantastiskt hur bra det har varit. Lite stressigt men helt underbart.

Planerar även en grym fest á la stockholm boogie, har redan ett band bokat och en super idé. Syftet är att fira mig plus två fina tjejer som sammanlagt fyller 67 år.  Fint va?



Av Josefine - 9 april 2010 07:26


Nu ska jag snart iväg till bunnie och bära på den där förbannade backlinen en sista gång.

Igår gick fantastiskt överdrivet kanon bra, verkade som om att alla var nöjda och jag är super duper nöjd.


Tack alla för att ni kom och visade kärlek igår!


Nu kan jag checka av den grejen på listan så börjar vi räkna ner. Äntligen.

Av Josefine - 8 april 2010 00:00

idag så är det dags. Det är helt sjukt och det känns verkligen inte som om det är dags än, men det är det.

Idag på kontiki i Göteborg kommer Isak Strand & the resin band att ha sin premiär spelning och det är mitt examensarbete.


Karin ligger i rummet brevid och sover, jag ska snart sova. Allt är gott och lugnt. Har haft en fantastisk dag och kväll. Imorgon kommer att bli lika fint.


God kväll.


Av Josefine - 7 april 2010 11:44


Okej, jag har löst allt. Verkligen allt. Nu ska jag göra mig iordning och peppa marknadsföring och hämtning av backline osv osv osv



sayonaraaa

Ovido - Quiz & Flashcards