Alla inlägg under juli 2009

Av Josefine - 21 juli 2009 23:06


Nu sitter jag här, med två färska myggbett (eller en äcklig liten elak fluga som dom kallar för brons (?) som tydligen bits) och har fått igång internet. även fast det finns ingen som helst mottagning, Julia fick skutta runt i rummet för att hitta någon överhuvudtaget. Ibland älskar jag tele2 mobilt bredband och ibland har jag god lust att bara ta det och kasta det i havet.

Men just nu är ett utav dom stunderna som är oootroligt trevliga.


Nu vet jag att jag låter som någon som är internetberoende och som inte pallar att komma ut i friska luften och vara utan mobiltelefon och internet. Och det kanske jag är också men till mitt försvar så kan jag säga att man blir lite uttråkad när man har läst hela dagen lång och inte kommer på nått roligt att göra då vädret ute är typiskt sommarväder med växlande ap blåsigt och kallt med soliga stunder.


Imorgon blir det dock mycket bättre, vi ska in till västervik, alex kommer hit, min mormors syster och man kommer hit på kvällen och grillar. Det absolut största pluset är att imorgon ska det bli mycket bättre väder med 24 grader och solsken.


Tack för mig, återkommer när jag har blivit tokig igen.



Av Josefine - 19 juli 2009 12:23


Jag har upptäckt att jag går i sömnen. Imorse vaknade jag med en tshirt som jag är helt säker på att jag inte tog på mig igår innan jag somnade. Dessutom så upptäcker jag tandkrämsfläckar på den ? Har jag gått upp i sömnen och ställt mig och borstat tänderna ? Detta är sååå konstigt och jag gillar det verkligen inte.


Imorgon bär det av det av till whesterviik, ska spendera min tid där tills på lördag.

Av Josefine - 18 juli 2009 12:59


Idag på en regnig och mulen lördagsförmiddag mitt ibland städning och kaffesörplande så har jag kommit underfund med att jag ska skriva en lista på saker som jag faktiskt vill göra och som ska hända.. Inom ett år iallafall. Inte längre.


1. Få lyxlägenheten och flytta in med snyggAnnie och baka drömmar varje dag och smutta på rödvin.

2. Bli duktig på att plugga inför tentor.

3. Hitta en killer praktikplats.

4. Ta sånglektioner, jag har pratat om det föööör många gånger nu och har aldrig tagit tag i det.

5. Köpa ett piano av nått slag och börja spela igen.

6. TA KÖRKORT. börjar bli pinsamt nu.

7. Bli bättre med pengar, lägg upp bättre budget och få pengar över att spara.

8. Åka till thailand över jul och nyår med Fannie och Joppe.

9. Hälsa på mina vänner i Skåne, ett år är lite för lång tid.

10. Göra någon förändring, klippa håret eller nått.

11. Tatuera mig. Ge mig pengar och styrka till att boka en tid.

12. Börja träna igen.

13. Lära mig att sudda bort negativa moment i mitt liv och leva bara för det positiva.

14. Ha en återträff med "the media girls"

15. Bli en kvalitétssäkrad musik och event arrangör.


Jag tänkte göra 20 punkter men så här långt kom jag. Kommer nog nya punkter senare. Skulle då inte förvåna mig.


Två roliga nyheter

1. Jag lyckades uppgradera mig från entrépersonal till artistservice på way out west.

2. Jag har hjälpt min farbror att boka Lillasyster till hans gatufest liknande sak i Nossebro. Med det så har jag fått reda på att dom vill ha hjälp under hela hösten med spelningar. Verkligen sjukt roligt.


Av Josefine - 17 juli 2009 11:47

 Och igår fick jag en saga från Annie :)


Det var en gång en prinsessa som hetter Jossan. Hon bodde i ett slott i Götevally strax utan goldenville
 En dag kom en vit häst springades. Och ridandes på den hästen satt en man med ett leende vitt som colgatereklamen.
 Josse blev helt yr och visste inte vad hon skulle säga
 Colgateleendet hoppade av sin vita springare och sa;
Josse, jag heter Prince Alex av Goldenville. Vill du bli min prinsessa?
 Med kinder röda som sommaräpplen svarade Josse ja och hoppade upp på hans vita springare. Tillsammans red de mot solnedgången och levde lyckliga i alla sina dagar.
 The End

Av Josefine - 16 juli 2009 15:05


Igår invidgdes min nyfunna bästa vän, ett chokladfondue sett.

Jag, Lisa och Julia satt och doppade jordgubbar och banan i smält mjölkchoklad och det var såå gott. Vi var mätta när vi vaknade imorse.


Det regnade sjukt mycket och åskade igår också. Vart tog sommaren vägen? Eller det är ju det här som faktiskt är Svensk sommar, man vet aldrig vad det blir för väder.

Det planeras att åka både öster och söder nu. Nästa vecka blir det nog Västervik och veckan efter det så åker nog jag och Sandra till Skåne och hälsar på vänner.

Ska bli mycket trevligt!



Lägger upp bilder på Jenna och Fannie och mitt chokladfondueset och hur det såg ut innan vi börja kladda igår :)


Av Josefine - 15 juli 2009 11:11

Efter hultsfred så har jag, sjukt nog, känt mig jetlagd ? Haha låter säkerligen helt konstigt men det är sant.

 Men har ändå hunnit umgås med favoritJennifer som nu är hemma från fishandchips landet. I måndags var jag och Alex ute på knippla och hälsade på och igår åkte vi till Göteborg. Där träffade vi Fannie och Jenna. Känns skönt att ha aporna samlade igen.


Fast det som känns både jobbigt och trevligt är att jag åker tillbaka till nypan om 4 veckor. Jag och Annie kanske har fått världens bästa lägenhet.

Men det är inte riktigt redo att börja tänka på sånt än. Jag har lite kvar först!


Alex åkte idag. Inte okej.

Av Josefine - 12 juli 2009 23:14


Efter sex dagar i tält är jag nu hemma. Haft en otrolig vecka och har hunnit med mycket.

Jag har:

Stått i kö i två timmar i stört regn för att komma in till festivalen pga att incheckningsapparaten inte ville funka. Blivit blöt in till skinnet innan jag ens har kommit in på festivalområdet. Lyckats att sätta upp ett tält med maral. Skedat med Maral för att hålla värmen. Träffat gamla kompisar från söder och norr. Träffat nya kompisar. Hittat festivalens godaste mat, texas longhorn burger in my heart. Fått blöta skor. Dansat så mycket till franz ferdinand så att jag fick en blåsa under min fot plus att väskan gick sönder. Köpt en ny ben and jerrys väska för 5 kr. Kramats och pratat med både Lok Martin och Erik Hassle. Bott i vad vi tror årets största kamp, på cirka 60 personer. Druckit öl. Vinglat från punkt a till punkt b. Grillat olagligt. Sett Cult of Luna och Erik Hassle spela dodge ball. Spelat dogde ball och fått en klockren boll i ansiktet. Haft allsång. Badat klockan halv åtta på morgonen i hultsfredsjön. Stått i mega kö till både systemet, bankomaten, vattentoaletten och för inlämning och hämntning av mobiltelefon som vart på laddning. Sett Kings of leon <3. Sett andra band både bra och dåliga. Tokdansat till Smk. Sett halva smk nakna. Sett när Smk har skickat upp skaldjur i rymden. Haft nostalgitripp till Ludacris. Blivit omplåstrad i röda korset tältet. Köpt en tjocktröja för ca 100 kr. Prutat till sig regnponschos. Städat campet för att se att det ser lika stökigt igen nästa dag. Gått på rookiescen. Haft en jul/dalahäst vars huvud försvann på andra dagen. Gått på Michael Jackson minneskonsert. Förätit sig på baconost. Sovit i tält som läckt in pga dålig kvalitét och fimphål i taket. Tjatat sig till två platser på direktbussen till Göteborg. Åkt hem. 

Av Josefine - 5 juli 2009 20:02

Idag kom jag hem från en otroligt trevlig helg med släkten på öland hos pappa :) Var jätte trevligt med mycket mat och skratt.


Imorgon bär det av till Hultsfred håller i skrivande stund på att koppla bort min trötthet och försöka bli lite pepp går sådär men det kommer nog igång snart :)



ses om en vecka!

Ovido - Quiz & Flashcards